Javno zagovaranje i medijske vještine | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Javno zagovaranje i medijske vještine

Radionica Multimedijalnog instituta namijenjena je predstavnicima organizacija civilnoga društva i inicijativa koji se bave upravljanjem javnim i zajedničkim uslugama te javnim prostorom.

ROK: 25.08.2017

Predstavnici organizacija civilnog društva i inicijativa u Hrvatskoj koji se bave zagovaranjem na temu upravljanja javnim i zajedničkim uslugama te javnim prostorom imaju određeno iskustvo u komunikaciji s medijima, no često ne uspijevaju predstaviti svoje glavne poruke tako da one budu zanimljive medijima. To često rezultira slabim medijskim odjekom i/ili prenošenjem krivih/nepotpunih poruka i informacija. Iako spomenuti akteri uspijevaju svoje poruke prenijeti zainteresiranoj javnosti, i dalje postoji potreba za unaprjeđivanjem njihovih znanja i vještina.

U svrhu unaprjeđenja znanja i vještina predstavnika organizacija civilnog društva i inicijativa u Hrvatskoj koji se bave zagovaranjem na temu upravljanja javnim i zajedničkim uslugama i javnim prostorom, Multimedijalni institut organizira radionicu o javnom zagovaranju i medijskim vještinama te poziva udruge, pojedince i trgovačka društva da se prijave na natječaj za izvođenje radionice.

Na natječaj se mogu javiti udruge, pojedinci i trgovačka društva u razdoblju od 24. srpnja do 25. kolovoza isključivo u elektroničkom obliku i to slanjem tražene dokumentacije na adresu elektroničke pošte. Pitanja vezana uz provedbu Natječaja moguće je postavljati u periodu od 24. do 28. srpnja.

Sve dodatne informacije potražite u priloženom dokumentu.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 24.07.2017