Jedanaest godina Dirty Beatza | kulturpunkt

Najave Party

<

Jedanaest godina Dirty Beatza

Prije točno jedanaest godina na malom flooru OTV-a naguralo se osamstotinjak ljudi kako bi prisustvovalo prvom Dirty Beatzu s Massimom (RDYO).

16.03.2013 - 17.03.2013 , Zagreb - AKC Medika
  • A
  • +
  • -

Sve ove godine, godišnjice su se slavile sa stranim gostima iz svijeta drum'n'bass glazbe, no ove godine taj će posao odraditi domaće snage, odnosno novi članovi, Tekitoka i Kula.

Prošlu su godinu Dirty Beatz su završili s June Miller, ovu otvorili s mladim talentom, L33, a uskoro će biti poznati i novi gosti koji stižu u Zagreb.

Kula od 2008. na surađuje na projektu VuBass u Vukovaru, član je Vukovarske udruge kulturnog aktivizma i pokretač EastSubTour programa. Odličnom tehnikom i uvijek svježom selekcijom, Kula je od prošle godine redovit gost Dirty Beatza. Nastupa širom Slavonije, a predstavio se i Confusionovom Nucomers Nightu. Tekitoka je članica karlovačkog LED kolektiva zaslužnog za održavanje scene u Karlovcu i organiziranje primamljivog, svake godine sve boljeg LED Festa. S lakoćom svladava miksanje omiljenog joj energičnog "neurofunk-techy-d'n'b"-a.

Party će se održati u subotu, 16. ožujka, u Grey Roomu, u Mediki. Ulaz je 20, a nakon ponoći 30 kuna.

Objavio/la vatroslav [at] kulturpunkt.hr 08.03.2013