Jedinstvena ulica u centru grada | kulturpunkt

Najave Događanje

<

Jedinstvena ulica u centru grada

Građanska akcija Zadružna kružna nizom aktivnosti povezuje korisnike i prolaznike jedinstvene riječke ulice s ciljem međusektorske i međugeneracijske suradnje.

12.10.2017 - 14.10.2017

FOTO: Omladinski kulturni centar Palach / Facebook

Građanskom akcijom Zadružna kružna, koja se održava od 12. do 14. listopada u jednoj od najbitnijih kulturnih ulica grada Rijeke, Kružnoj ulici, nastojat će se okupiti članovi i korisnici udruga, vlasnici i djelatnici profitnog sektora, opću populaciju, mlade te najvažnije, stanari Kružne ulice, a sve u cilju ujedinjenja i bolje komunikacije. Svi su pozvani pridružiti se u tri dana zabave, kulture i međusobnog razumijevanja kako bi postali i ostali dio Kružne. 

Ova građanska akcija oblikovat će se na način da omogućuje interakciju, aktivno sudjelovanje, međusobno informiranje i druženje svih prisutnih, a s ciljem rješavanja problema. Kroz niz aktivnosti koje za cilj imaju povezivanje svih aktera u jedinstvenoj ulici u centru grada, nastoji se obogatiti i razviti međusektorska i međugeneracijska suradnja za buduće zajedničko djelovanje.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 09.10.2017