Jutro nakon | kulturpunkt

Najave Izložba fotografija

<

Jutro nakon

Izložba fotografija Kako izgledaju klubovi jutro poslije? prvi je u nizu događaja koji će obilježiti 15 godina rada portala Klubskascena.hr.

23.10.2016 - 31.10.2016 , Split - Info zona
  • A
  • +
  • -

Klubskascena.hr portal je posvećen elektroničkoj plesnoj glazbi i generalno kulturi, kulturnim pokretima, događanjima na sceni i njenim akterima, koji ažurno prati aktualna zbivanja na domaćoj, regionalnoj i svjetskoj razini. U sklopu proslave 15 godina rada organizirat će umjetničke, kulturne, edukativne i glazbene programe za mlade, a prvi u nizu je izložba Kako izgledaju klubovi jutro poslije?.

Otvorenje je u nedjelju, 23. listopada, u 19 sati, a domaćin je (Klub Zona) Info zona na splitskom Šperunu.

Klubovi čuvaju svoje tajne, kad utihne glazba, ugase se reflektori i posljednji se posjetitelji upute dalje, ostaje još samo pokoji trag upravo završene rave avanture. Foto priča će prikazati kako izgledaju hrvatski klubovi kada posljednji plesači napuste plesni podij. Radovi su to renomiranih fotografa iz 20-ak naših ljetnih i zimskih klubova koji vrte elektroničku glazbu. 

Izložba se organizira u sklopu edukativnog programa JEZGRA i bit će otvorena do 31. listopada. Nakon toga sve se seli u Zagreb gdje će program biti mnogo širi - od izložbe, preko radionica, predavanja, filmskih projekcija i prve hrvatske dodjele nagrada akterima elektroničke scene, do završnog partija.

Objavio/la zeljana [at] kulturpunkt.hr 19.10.2016