Kakav dijalog možemo očekivati? | kulturpunkt

Najave Razgovor

<

Kakav dijalog možemo očekivati?

Panel raspravu o suradnji organizacija civilnog društva i institucija Europske unije organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

12.06.2013 , Zagreb - Nacionalna i sveučilišna knjižnica

Panel je prilika za raspravu sa zastupnicama u Europskom parlamentu, predstavnicima organizacija civilnog društva u Europskom gospodarskom i socijalnom odboru te Ministarstva vanjskih i europskih poslova o tome kako će se hrvatski građani i organizacije civilnog društva moći uključiti u procese odlučivanja o europskim javnim politikama nakon 1. srpnja.

Panel raspravu će moderirati novinarka HTV-a Ivana Dragičević, a u njoj će sudjelovati zastupnice u Europskom parlamentu Ivana Maletić i Sandra Petrović Jakovina, predstavnici organizacija civilnog društva u Europskom gospodarskom i socijalnom odboru Lidija Pavić Rogošić, Marina Škrabalo i Toni Vidan, predstavnica Ministarstva vanjskih i europskih poslova Maja Bakran Marchic, te voditeljica Ureda tehničke pomoći EU za organizacije civilnog društva Aida Bagić.

Program panela za srijedu, 12. lipnja, s početkom u 9.30 sati u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu pronađite ovdje.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 10.06.2013