Kako (ne) napisati uspješnu prijavu za projekt | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Kako (ne) napisati uspješnu prijavu za projekt

Radionice su namijenjene umjetnicima, kustosima, profesorima i administratorima svih umjetničkih disciplina, kao i ostalim zainteresiranim polaznicima.

ROK: 12.10.2019

Institut za suvremenu umjetnost poziva zainteresirane na prijavu za praktičnu radionicu i seminar Kako (ne) napisati uspješnu prijavu za projekt.

Radionice će se održati u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, a namijenjene su umjetnicima, kustosima, profesorima, učiteljima i umjetničkim administratorima svih umjetničkih disciplina, kao i ostalim zainteresiranim polaznicima. Voditelji radionica su Fritzie Brown i Ivan Talijancic.

Radionica i seminar održavat će se na engleskom jeziku. Prijavitelji će po prijavi primiti upute i materijale koje će trebati ispuniti prije radionice. Materijali sadrže jednostavni formular za ispunjavanje narativnog i financijskog opisa zamišljenog/simuliranog projekta koji prijavljujete imaginarnoj FO fondaciji. Više informacija o načinu prijave potražite u punom tekstu poziva.

U prijavi je potrebno napisati ime i prezime; grad u kojem želite pohađati radionicu; kontakt (e-mail i broj telefona) i svoju umjetničku disciplinu. 

Broj sudionika/ica je ograničen, a prijave se šalju na mail adresu.

Rok za prijavu je 12. listopad za radionicu u Zagrebu i 15. listopad za radionice u Splitu i Dubrovniku.

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 07.10.2019