Kako zvuči noć? | kulturpunkt

Najave Program

<

Kako zvuči noć?

Performans Nike Rukavine i radionica istraživanja grada završne su akcije u okviru ovogodišnje Spajalice - serije umjetničkih intervencija u javnom prostoru.

31.10.2016 , Rijeka - Više lokacija u središtu grada
  • A
  • +
  • -

Performans Nike Rukavine Vi ste sljedeći na redu bit će održan u ponedjeljak, 31. listopada, u 12 sati na Korzu ispred Malog salona.

Radionica istraživanja grada Rijeka: Tihi sugovornici održat će se isti dan u užem centru i na lokaciji Rikard Benčić, od 16 do 20 sati. Sudionici se nalaze kod rezidencije Kamov, ulica Janeza Trdine 9 u 16 sati, a voditelji su Anamarija Batista i Brandon Labelle.

Multimedijalni umjetnik Brandon Labelle će noćni svijet, njegove oblike i prostranstva, dovesti u vezu sa djelovanjem danju "nevidljivih" zajednica, koje koristeći noć kao prostor i vrijeme djelovanja, grad obogaćuju svojim šaputanjima i zvukovnostima. Kustosica Anamarija Batista razmatrat će zvukovne figure spavaće sobe, koja danju djeluje kao tek neki indiferentni prostor, koji se kroz noć, proširuje i produbljuje, dobivajući drugačije oblike. 

Više potražite ovdje.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 28.10.2016