Kampus Motovun | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Kampus Motovun

Pozivaju se studenti filmskih škola iz Hrvatske i regije, studenti škola koje imaju filmske kolegije i mladi filmski kritičari/ke i teoretičari/ke na prijavu za motovunsku ljetnu radionicu.

ROK: 01.07.2019

Kampus Motovun je lagana ljetna radionica za filmske profesionalce, poluprofesionalce, studente i sve one koji o filmu žele znati više. Kampus traje od 23. do 27. srpnja uz praktične radionice i predavanjima o temama koje se obično ne pokrivaju u okviru formalnog filmskog obrazovanja. Predavanja su okrenuta budućnosti filmskog stvaralaštva, a vode ih istaknuti filmski autori. Program također uključuje radionicu VR-a i Debatni klub, svakodnevna predstavljanja filmskih škola iz regije i svijeta, projekcije studentskih filmova te razne druge sadržaje.

MFF će polaznicima/ama osigurati besplatan smještaj u festivalskom kampu (kao i pomoć u pronalasku privatnog smještaja za one kojima je draža ta opcija) i besplatnu akreditaciju za sve festivalske programe. "Uz sve ponuđene sadržaje, najvažniji cilj Kampusa je upoznavanje i povezivanje mladih snaga, filmaša i kritičara budućnosti, ukratko bit će to uživanje na festivalu u krugu internacionalnog filmskog plemena", stoji u natječaju.

Zainteresirani trebaju poslati životopis i kratko motivacijsko pismo (do 300 znakova s razmakom) putem maila. "Broj mjesta je ograničen pa valja požuriti s prijavama", poručuju organizatori.

Rok za prijave je 1. srpanj, a odabrani sudionici bit će obaviješteni najkasnije do 5. srpnja.

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 12.06.2019