Karlovac Dance Festival | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Karlovac Dance Festival

Poziv na sudjelovanje namijenjen je lokalnim autorima, koreografima, plesačima, performerima, glazbenicima, pojedinicma i grupama koje djeluju u području suvremene umjetnosti.

ROK: 20.07.2019

Karlovac Dance Festival karlovački je festival koji Free Dance organizira već devetu godinu za redom, a posljednje četiri godine provodi se u okviru sezonskih izdanja (proljeće, ljeto, jesen i zima). Svaka godina i svaka sezona pokušava donijeti određeni programski pomak pa tako ovo ljetno izdanje KDF-a, koje će se održati početkom rujna, poziva na zajedničko oživljavanje dvorišta karlovačke Zvijezde.

Poziv je otvoren do 20. srpnja 2019. i namijenjen je lokalnim autorima, koreografima,  plesačima, performerima, glazbenicima, pojedinicma i grupama koje djeluju u području suvremene umjetnosti, bez obzira na iskustvo i formalno obrazovanje. 

Svi zainteresirani prijavitelji ideje svojih radova mogu poslati na mail

U prijavi emaila navesti:

Prijava za program KDF009 Ljetna edicija sa sadržajem kratki životopis, kontakt, motivacijsko pismo, koncept i opis ideje rada koji se želi razviti, tehničke zahtjeve.

Free Dance osigurava lokacije te osnovne tehničke uvjete za izvedbe na otvorenom koje će se prijaviti prema ovom javnom pozivu, sukladno resursima kojima raspolaže udruga i u okvirima u kojima djeluje Karlovac Dance Festival.

Organizatori pokrivaju: mentorstvo (u dogovoru s umjetnikom/com), promociju, administraciju marketing događanja, prostor za probe, osiguranje adekvatno izabrane lokacije za izvedbu,  tehničke uvjete izvođenja te troškove produkcije neophodne za rad.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 19.07.2019