Kaštelanske štorije 2018. | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Kaštelanske štorije 2018.

U povodu Dana Grada Kaštela, Gradska knjižnica Kaštela i ove godine raspisuje literarno – likovno – filmski natječaj pod naslovom Kaštelanske štorije.

ROK: 16.02.2018

Literarno – likovno – filmski natječaj Kaštelanske štorije 2018. traje do 16. veljače 2018. godine, a u njemu mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske – djeca i odrasli.

Radovi poslani na natječaj (filmovi, priče, igrokazi, anegdote, putopisi ili eseji inspirirani Kaštelima i životom u Kaštelima – kaštelanska kulturna i prirodna baština, osobe i događaji iz kaštelanske prošlosti, Trpimirova darovnica itd.) mogu biti pisani na hrvatskom književnom jeziku ili dijalektu (čakavici) i šalju se isključivo na adresu elektroničke pošte.
 
Povjerenstvo će odabrati najuspješnije radove u svim kategorijama, a popis nagrađenih bit će objavljen na internet stranici Gradske knjižnice Kaštela i na Facebook stranici, a radovi će se javno predstaviti u sklopu proslave Dana Grada Kaštela, 4. ožujka 2018. Najbolji literarni, likovni i filmski radovi bit će nagrađeni i tiskani u Zborniku GKK “Kaštelanske štorije”.
 
Više informacija o natječaju potražite na stranici Gradske knjižnice Kaštela.
 
Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 09.02.2018