KLFM Radio škola | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

KLFM Radio škola

Splitski KLFM organizira novu Radio školu otvorenu za sve koji žele saznati kako funkcionira ili se sami uključiti u program community streaming radija.

ROK: 14.02.2020

KLFM Radio škola namijenjena je svima koji žele saznati kako funkcionira ili se sami uključiti u program community streaming radija. Za zainteresirane je nakon škole otvorena mogućnost pridruživanja zajednici radio volontera te sudjelovanje u radu radija KLFM (tehnika, realizacija programa, autorske emisije, organizacija i dr.).

Trajanje škole je ukupno 12 sati (četiri sata teorije o konceptu i funkcioniranju community radija te dva puta po četiri sata prakse u radio programu – sveukupno tri poslijepodneva).

Cilj škole je pružiti polaznicima i polaznicama osnovna znanja o konceptu i misiji community radija, streaming radio tehnologiji, automatizaciji programa, realizaciji programa u studiju, suradnji kroz cloud servise te KLFM programu i emisijama, uz praktični rad iz studija radija.

Škola se održava u prostorijama radija KLFM i predavaonicama u sklopu Doma mladih u Splitu, u poslijepodnevnim terminima.

Program je potpuno besplatan i otvoren za sve zainteresirane, bez potrebnog predznanja uz obveznu prijavu do 14. veljače 2020.

Prijavnica je dostupna na klfm.org.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 29.01.2020