Klubska Scena preuzima Sisak! | kulturpunkt

Najave Party

<

Klubska Scena preuzima Sisak!

Najnoviji party iz serijala Klubska Scena Takeover održava se u Sisku.

09.04.2016 , Sisak - SKWHAT

Le Chocolat Noir

  • A
  • +
  • -

U subotu, 9. travnja, u sisačkom klubu SKHWAT održava se najnoviji u nizu partija iz serijala Klubska Scena Takeover, a kao domaćini će za pult stati Zarkoff, Omar, Le Chocolat Noir, Emphatic Affinity i Kristian Kozlowski.

Takeover turneja povodom 15 godina portala Klubska scena ima za cilj potaknuti hrvatsko glazbeno stvaralaštvo, lokalne scene i DJ-e. Počela je u Osijeku, a nastavila se u Primoštenu, Zadru i Vodicama. KS širi pozitivne vibracije na plesnim podijima diljem zemlje promovirajući DJ-e kao okosnicu scene, a uskoro će i konferencijsko-edukativnim programima educirati publiku kroz različite radionice i predavanja.

Iza imena Zarkoff stoji sisački glazbenik i producent Saša Rajković s dekadom iskustva pod prstima, a na Takeover donosi svoj glazbeni potpis electro/darkwave/techno zvuka. Pridružit će mu se Omar koji je svoj put započeo 1998. godine na Radio Studentu, a danas ga se može čuti kako pliva u houseu i technu u intimnoj atmosferi zagrebačkoj najdražeg podzemlja Mastersa. Crna gorko-slatka manifestacija Le Chocolate Noira brusila je vještine po domaćim klubovima još 90-ih da bi 2005. nastala i prva produkcija. Osim hladne ili noir elektronike, u setove je upleo svašta, od najdublje tame do veselog kiča, od opskurne sirove buke preko hitova koji se ne mogu izbaciti iz uha. Empathic Affinity dolazi u svom dualnom izdanju koji čine zauvijek zaljubljeni jedno u drugo i u beat DJane Sylph i Gogolesko, dok iz Petrinje s rukama punim deep housea, tech housea i techna stiže Kristijan Kovačević kao najmlađi pripadnik lineupa.

Ulaznica je 20 kuna, a više o turneji Klubska Scena Takeover potražite na službenim stranicama.

Objavio/la zeljana [at] kulturpunkt.hr 31.03.2016