Književnost, između: Damir Avdić | kulturpunkt

Najave Tribina

<

Književnost, između: Damir Avdić

Avdićev četvrti roman upravo izlazi u izdanju Algoritma, a tribina u Booksi bit će prilika za razgovor s autorom o novoj knjizi, ali i o muzici i književnosti uopće.

17.06.2014 , Zagreb - Booksa

FOTO: Alen Zulić

  • A
  • +
  • -

U utorak, 17. lipnja, u 19 sati u Književnom budoaru kluba Booksa, na tribini Književnost, između gostovat će Damir Avdić koji će predstaviti svoj novi roman Ne želim da pobijedim. te govoriti o svom spisateljskom i glazbenom radu.

Oko svega što je Avdić svirao i pisao od početka samostalne karijere prije deset godina do danas dizala se prašina i zauzimalo kategoričke stavove. Teško da i može drugačije jer Avdićevi tekstovi i nastupi režu pod kožu - ili u ono što svi pošto poto žele prešutjeti, ili u ono što svi jedva čekaju da netko napokon izgovori, a nitko se ne usudi.

Avdićev četvrti roman upravo izlazi u izdanju Algoritma. I sam naslov Ne želim da pobijedim. odaje da ni ovog puta vjerojatno nikakav kompromis nije u igri. Tribina u Booksi bit će prilika za razgovor s autorom o novoj knjizi, ali i o muzici i književnosti uopće. 

Tribinu vodi Dunja Kučinac kojoj će se pridružiti i urednik knjige Kruno Lokotar.


Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 12.06.2014