Kolekcija recepata sreće | kulturpunkt

Najave Predstavljanje

<

Kolekcija recepata sreće

Okus doma knjiga je u kojoj su izbjeglice koje žive u Hrvatskoj predstavile svoja kulinarska umijeća i podijelile sjećanja na dom.

29.01.2015 , Zagreb - Booksa
  • A
  • +
  • -

Promocija knjige kulinarskih umijeća i sjećanja na dom izbjeglica koji žive u Hrvatskoj pod nazivom knjige Okus doma bit će održana u klubu Booksa, 29. siječnja, u 18 sati.

Organizatori poručuju: "Otisnite se u istraživačku avanturu svjetske kuhinje koja oduzima dah svojih izgledom i odvodi u svijet čarolije svojim okusom i mirisom. Ovo je putovanje posebno jer vas u njega vode ljudi koji se prisjećaju okusa svoga doma, a kojima je život donio putovanje u novi život lišen mnogih okusa, boja i mirisa. Prisjećanjem na okuse obiteljske kuhinje nastala je kolekcija recepata sreće čija je priprema faustovski vapaj za osjećajem topline doma".

Predstavljanje knjige Okus doma dio je istoimene kampanje koju provode Fantastično dobra institucija – Fade In i Centar za mirovne studije, a koja se sastoji od video spota Porijeklo hrane, radio jingla Integracija počinje razumijevanjem i mrežne stranice.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 23.01.2015