Kontinuitet razvoja glazbenog podzemlja | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Kontinuitet razvoja glazbenog podzemlja

U sklopu Attackovog novog programa Sve za scenu nastupaju zagrebački metalci Nether i riječki Speedclaw.

28.02.2019 , Zagreb - AKC Medika

Klub Attack u četvrtak, 28. veljače donosi novi program unutar kojeg se bavi bendovima čije vrijeme tek dolazi. Mahom će to biti mlađi i nepoznatiji izvođači koji su zaslužili da se njihov riff čuje. Sve za scenu je Attackov doprinos kontinuitetu razvoja glazbenog podzemlja! Jednom mjesečno će predstavljati nadiruće bendove koji imaju puno toga za pokazati! U prvoj ediciji odlazimo u daleke 80-te i vrijeme kad je metal bio izrazito mlad:

Nether su zagrebački mladići koji vole prljavi zvuk stare škole metala. Odrastali su na zvucima brzog thrasha, primitivnog deatha i još koječega. Rezultat? Punokrvni metal napad na sva osjetila!

Speedclaw je riječka priča, nastala iz ljubavi prema old school speed metalu. Iako su relativno mlad bend, iz njih je mnogo koncerata, turneja, sold out ploča za čuveni američki "Sargent house" i najviše downloada nekog hrvatskog izvođača na bandcampu u 2018. Slavimo njihov povratak u Zagreb nakon duljeg vremena i priliku da još jednom uživamo u ljepoti podzemlja!

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 25.02.2019