Koordinator sudioničkih programa | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

Koordinator sudioničkih programa

Trgovačko društvo RIJEKA 2020 d.o.o. traži koordinatora/icu u Programima plus (Civilne inicijative i Zeleni val).

ROK: 18.05.2018

Trgovačko društvo RIJEKA 2020 d.o.o. raspisalo je natječaj za radno mjesto: Koordinator sudioničkih programa, 1 izvršitelj (m/ž), na puno radno vrijeme.

Koordinator sudioničkih programa u Programima plus (Civilne inicijative i Zeleni val) izvršava poslove organizacije pojedinih aktivnosti u svrhu razvoja sustava malenih potpora, uključivanja publike kao sudionika, osmišljavanja i realizacije diskurzivnih programa te koordinacije rada s partnerima. Koordinator izvršava poslove vođenja pojedinih segmenata u okviru poslova svog Sektora, ovisno o godišnjem, mjesečnom i tjednom rasporedu, po nalogu neposrednog rukovoditelja. Koordinator brine o pravovremenom izvršenju aktivnosti u svom djelokrugu, brine da se on izvršava na što ekonomičniji način te pruža potporu Voditelju sudioničkih programa i daje prijedloge za rješavanje zadaća iz područja svojeg rada.

Detaljan opis poslova za radno mjesto Koordinator sudioničkih programa, opis sudioničkih programa kao i opis poslova iz djelokruga Sektora za razvoj i strateška partnerstva dostupan je u prilogu natječaja na stranicama Rijeka 2020

Rok prijave produžen je s 10. svibnja na 18. svibnja 2018. godine.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 15.05.2018