Korištenje prostora Male scene i Urbanog parka | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

Korištenje prostora Male scene i Urbanog parka

Otvoren je Javni poziv za iskaz interesa za korištenje prostora Male Scene i Urbanog parka Hrvatskog doma u Karlovcu u 2021. godini.

ROK: 30.01.2021
  • A
  • +
  • -

Savez udruga KAoperativa poziva udruge u kulturi, udruge mladih i za mlade, neformalne inicijative u kulturi i sve ostale zainteresirane udruge, umjetnike, performere, grupe i pojedince da se prijave za korištenje prostora Male scene i Urbanog parka Hrvatskog doma počevši od 1. veljače do 31. prosinca 2021. godine.

Poziv služi za planiranje i organiziranje aktivnosti i programa na Maloj sceni i u Urbanom parku HD tijekom iduće godine. Na ovaj način želi se osigurati prostor za rad i razvoj nezavisne kulturne i društvene scene i kulture mladih i za mlade u Karlovcu i pružanje podrške provođenju koncertnih, audio vizualnih, glazbeno scenskih, izložbenih, plesnih, edukacijskih, performing, produkcijskih, novomedijskih društvenih djelatnosti.

Organizatori ističu kako se ovaj poziv ne odnosi na rezerviranje termina tijekom 2021. godine već služi za pravovremeno planiranje koprodukcijskih i samostalnih aktivnosti u prostoru Male scene i Urbanog parka HD. Savez udruga KAoperativa kao upravitelj prostora Male Scene HD i Urbanog Parka HD kroz "Javni poziv za iskaz interesa za korištenje prostora Mala Scena HD i Urbanog Parka HD 2021" provodi selekciju programa u koju su uključeni sufinanciranje, te tehnička i logistička podrška u provedbi aktivnosti.

Prijave su otvorene do 30. siječnja 2021., a sve informacije i upute dostupne su na službenim stranicama.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 04.01.2021