Korištenje prostora Male scene u Karlovcu | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Korištenje prostora Male scene u Karlovcu

Savez udruga KAoperativa poziva zainteresirane udruge i umjetnice/ke na iskaz interesa za korištenje karlovačkog prostora Mala scena Hrvatskog doma u 2020. godini.

ROK: 30.06.2019
  • A
  • +
  • -

Savez udruga KAoperativa poziva udruge u kulturi, udruge mladih i za mlade i sve ostale zainteresirane udruge, umjetnike, performere, društva, grupe i pojedince/ke da se prijave za korištenje prostora Male scene Hrvatskog doma u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2020. godine. Cilj poziva je što bolje planiranje i organiziranje aktivnosti i programa tijekom iduće godine.

Na ovaj način želi se osigurati prostor za rad i razvoj nezavisne scene i kulture mladih i za mlade u Karlovcu i pružanje podrške provođenju koncertnih, audio vizualnih, glazbeno scenskih, izložbenih, plesnih, edukacijskih, performing, produkcijskih i novomedijskih djelatnosti.

Poziv je usmjeren prvenstveno organizatorima (udrugama, inicijativama i pojedincima) koji imaju ideju ili već planiraju provedbu društvenih i kulturnih programa u polju suvremene umjetnosti, novih medija, performansa, glazbe i sl.

Prijavljuje se putem obrasca za iskaz interesa koji se nalazi ovdje.

Rok za prijavu je 30. lipanj. 

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 04.06.2019