Krvavo Valentinovo | kulturpunkt

Najave Predstava

<

Krvavo Valentinovo

SwingShift SideShow, čuveni duo ekstremnih cirkuskih frikova, dolazi u Split.

14.02.2015 , Split - Klub Judino drvo
  • A
  • +
  • -

Andrew S. i Kelvikta the Blade na sceni Judinog drva - uz gutanje mačeva i vatre, bacanja noževa do inovativnih točaka demonstracije kontrole uma i body arta - u subotu, 14. veljače s početkom u 22 sata izvest će vrišteću verziju klasične karnevalske zabave. 

Stručnjaci National Geographica u seriji Humanly Impossible proučavali su fizionomiju svega što se krije iza ovih bizarnih i opasnih točaka. Andrew S. za njih je demonstrirao snagu svojih očnih duplji podižući predmete ili vukući automobil te balansirajući cijelom težinom svoga tijela na vrhu koplja, bez da se ozlijedi. Kelvikta je pred kamerama kroz duboko mišićno tkivo svoje ruke probila metalni ražanj, bez posljedica. Istraživanje je pokazalo da se ne radi o trikovima već o samoj fizičkoj i psihičkoj spremnosti da se ovakve vratolomije izvedu. 

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 50 kuna u Design hostelu Goli ± Bosi (pretprodaja završava u petak, 13. veljače u 20 sati), dok će na dan predstave za ulaz trebati izdvojiti 60 kuna. 

Organizatori upozoravaju da “ulaz nije dozvoljen mlađima od 21 godine, a program nije primjeren osobama osjetljivijih moralnih nazora i želudaca”.

Objavio/la vatroslav [at] kulturpunkt.hr 06.02.2015