Kulturpunkt slavi 10 godina: Knjižnica je središte škole | kulturpunkt

Kulturpunkt slavi 10 godina: Knjižnica je središte škole

Portal Kulturpunkt.hr prikupio je knjige i edukacijske materijale za škole u Gunji i Račinovcima.

  • A
  • +
  • -

"Knjiga koja želi trajati je ona koja se može čitati na različite načine. U svakom slučaju treba omogućiti različito, promijenjivo čitanje. Svaka generacija čita velika djela na drugačiji način", Jorge L. Borges

Tijekom ožujka i travnja portal Kulturpunkt.hr, povodom 10. obljetnice postojanja, uspješno je proveo akciju prikupljanja građe koja nedostaje školskim knjižnicama u Gunji i Račinovcima. Osim lektirnih naslova našle su se tu i mnoge druge knjige koje će, vjerujemo pronaći svoje čitatelje. Ovim putem zahvaljujemo se svim čitateljima našeg portala, radnicima i organizacijama s nezavisne kulturne scene, donatorima, suradnicima i prijateljima koji su donacijom doprinijeli obnovi knjižnica u poplavljenim područjima. 

Također, zahvaljujemo se svima koji su nam pomogli na punktovima skupljanja - svima u Književnom klubu Booksa, Gradskoj knjižnici u Zagrebu, Multimedijalnom institutu te caffe barovima Limb i Vinyl. Neke od naslova koje smo skupili i kakva smo sve iznenađenja pronašli u knjigama, pogledajte u našoj galeriji fotografija! 

Fotografirao Sanjin Kaštelan

Objavio/la janja [at] kulturpunkt.hr 07.05.2015
Ulogirajte se ili registrirajte da biste dodali komentar

KOMENTARI

Komentiranje ovog članka nije moguće