Kviz-o-rama u Šesnaestici | kulturpunkt

Najave Događanje

<

Kviz-o-rama u Šesnaestici

Prvo izdanje Kulturpunktovih tematski orijentiranih kvizova održava se u domu "strašnih žena".

24.03.2018 , Zagreb - Šesnaestica

FOTO: Kulturpunkt.hr

  • A
  • +
  • -

Prvo izdanje Kulturpunktove Kviz-o-rame održat će se u Šesnaestici, feminističkom društveno-kulturnom prostoru u Ozaljskoj 16 koji vodi K-Zona. U samom srcu Trešnjevke, 24. ožujka od 18 sati prošetat ćemo kroz neke od kulturnih, umjetničkih i društvenih praksi koje obilježavaju naše živote od početka vremena do danas.

S obzirom na kapacitete, kviz može primiti najviše sedam timova od minimalno tri i maksimalno pet sudionik_ca, a prijave, s imenom tima i uz naznaku broja sudionik_ca, primamo u komentarima na Facebook događanju ili na mail martina.kontosic@kulturpunkt.hr.

Kotizacije nema, a nagrada za pobjednički tim dodjeljuje se u suradnji s nakladnikom Sandorf koji poklanja paket knjiga i sa Zagreb Film Festivalom koji poklanja ulaznice za film Isabellino sunce u režiji Claire Denis u Kinu Europa u terminu koji ćemo naknadno dogovoriti. U pauzi ćete također moći zaigrati društvenu igru Strašne žene K-zone čija je crowdfunding kampanja Fierce Women – All the Right Cards ušla u svoj posljednji tjedan.

Vidimo se u subotu u Šesnaestici!

Objavio/la martina.kontosic [at] kulturpunkt.hr 19.03.2018