Lambchop u Kinu SC-a | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Lambchop u Kinu SC-a

Koncertni tjedan u kojemu u Zagrebu nastupaju Mark Lanegan i Calexico otvara Lambchop.

20.11.2012 - 21.11.2012 , Zagreb - Kino Studentskog centra
  • A
  • +
  • -

Lambchop, veličanstveni orkestar predvođen sjajnim kanautorom Kurtom Wagnerom koji inspiraciju crpi iz bogate ostavštine američke glazbe 20. stoljeća u rasponu od countrya i rocka pa do soula i jazza, a koji su početkom godine objavili jedan od najboljih albuma u karijeri, sjajni Mr. M, nastupaju 20. studenog u Kinu SC-a. 

Dva od tri zagrebačka nastupa Lambchop su odradili u dvorani koja svojom atmosferom i upravo savršenom akustikom za ovakve koncerte nije ostavila previše mjesta razmišljanju pri izboru mjesta za njihov novi koncert tim više što se u Kinu SC nalazi i odličan koncertni klavir koji je neophodan da bi se Lambchop doživjeli u svom punom sjaju. 

Kao potpora na ovom koncertu zasvirat će Daniel Blumberg, pjevač i gitarist cijenjenog britanskog "noise-pop" benda Yuck koji se pod pseudonimom Oupa predstavlja i kao iznimno nadaren kantautor.

Cijena ulaznice je 120 kuna. Vrata dvorane otvorit će se u 20 sati a koncert će početi u 20.30 sati.

Objavio/la vatroslav [at] kulturpunkt.hr 09.11.2012

VEZANE VIJESTI

Tihi protest

Piše: Vatroslav Miloš

Iz podruma kuće tipične za nešvilsko predgrađe, glazbeni kolektiv okupljen oko Kurta Wagnera, poznatiji i pod imenom Lambchop, svoj tihi protest oglašava skoro punih dvadeset godina.