Life on Mars 2022 | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Life on Mars 2022

Zaklada "Kultura nova" i partneri objavili su Poziv na sudjelovanje u edukacijskom programu koji se bavi izazovima međunarodne suradnje.

ROK: 24.06.2022
  • A
  • +
  • -

"Life on Mars 2022 – Između sadašnjosti i budućnosti" godišnji je susret koji okuplja institucije, organizacije i umjetnike u svrhu razmjene praksi i metodologija usmjerenih na razvoj kulturnog sektora u Europi i umrežavanja različitih dionika u kulturnom sektoru. Ovogodišnji program namjerava postaviti neka ključna pitanja o kulturnoj suradnji i ulozi međunarodne zajednice u svijetu izloženom različitim nepogodama i krizama.

Program se sastoji od online sesija i višednevnog događanja uživo koje će se održati u Bologni (Italija) od 13. do 16. listopada 2022. godine. Program koordinira organizacija Liv.in.g (Italija), a provodi se u partnerstvu s organizacijom Creative Scotland (Ujedinjeno Kraljevstvo), mrežom On the Move (Belgija / Francuska) i Zakladom "Kultura nova" (Hrvatska).

Za sudjelovanje u programu "Life on Mars 2022" mogu se samostalno prijaviti svi zainteresirani pojedinci, organizacije i institucije, uz pripadajuću kotizaciju (300 eur za organizacije te 250 eur za pojedince). Više detalja o samom programu "Life on Mars 2022" te načinu prijave možete pronaći ovdje.

Za udruge ili umjetničke organizacije koje djeluju na području suvremene kulture i umjetnosti, a čiji su predstavnici zainteresirani za sudjelovanje Zaklada "Kultura nova" je objavila Javni poziv na sudjelovanje u programu "Life on Mars 2022". Zaklada u okviru objavljenog Javnog poziva dodjeljuje podršku u iznosu od 10.000 kn za sudjelovanje u programu, a planira podržati do pet (5) predstavnika udruga ili umjetničkih organizacija.

Svi podaci o Javnom pozivu (upute, pravila, uvjeti i kriteriji) objavljeni su na mrežnim stranicama Zaklade, gdje je dostupna cjelokupna dokumentacija Javnog poziva, uključujući i e-prijavnice koje se podnose isključivo u elektroničkom obliku. Rok za predaju prijava je 24. lipnja 2022. godine, 16h.

 

 

 

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 14.06.2022