Likovne vizije budućnosti | kulturpunkt

Najave Radionica

<

Likovne vizije budućnosti

Održava se umjetnička radionica za djecu od 7 do 13 godina nadahnuta crtežima imaginarnih gradova budućnosti slovačkog umjetnika Romana Ondaka.

17.02.2018 , Zagreb - Muzej suvremene umjetnosti
  • A
  • +
  • -

U  subotu, 17. veljače od 11 do 13 sati u dvorani Školica zagrebačkog MSU-a održava se umjetnička radionica za djecu od 7 do 13 godina. 

"Radionica je nadahnuta crtežima imaginarnih gradova budućnosti slovačkog umjetnika Romana Ondaka Futuropolis, koji su izloženi na izložbi Glas umjetnika / I Am The Mouth. Na radionici ćemo prvo posjetiti izložbu, zatim ćemo prodrmati moždane vijuge kratkim brainstormingom o gradovima budućnosti. Nakon toga umjetnički instruktor i umjetnik Johnathan Roberts predstavit će neke ranije likovne vizije budućnosti koje su inspirirale ljude da osmisle svijet u kojem danas živimo.

Nakon što zajedno odgovorimo na pitanje "Kakvu budućnost želimo živjeti?", sudionici će podijeliti svoje ideje i surađivati na crtežima velikih formata kako bi osmislili svoje gradove budućnosti.

Sudjelovanje na radionice je besplatno kao i svi materijali, a sve što trebate ponijeti jest vaša bogata mašta", stoji u najavi radionice. 

Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne. Prijave šaljete na e-mail do petka, 16. veljače do 15 sati, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i kontakt broj.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 15.02.2018