Liquid Frameworks, Solid Institutions | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Liquid Frameworks, Solid Institutions

Ljetna škola u Ohridu namijenjena je svim kulturnim radnicama_ima i praktičarima_kama koje zanima kako učiniti kulturnu infrastrukturu demokratičnijom.

ROK: 11.07.2022
  • A
  • +
  • -

Kooperativa  regionalna platforma za kulturu raspisuje poziv za ljetnu školu Liquid Frameworks, Solid Institutions koja će se održati u Ohridu. Na poziv se mogu javiti kulturni radnici_e, istraživačice_i, umjetnici_e, kustosi_ce, aktivistkinje_i, edukatori_ce i ostali kulturni praktičari_ke iz Jugoistočne Europe zainteresirane_i za transformaciju vlastitih kulturnih okolina.

Program predstavlja kombinaciju peer-to-peer radionica, predavanja i prezentacija, plenarnih sesija, panel diskusija, radnih i čitalačkih grupa. Polaznici_e će imati priliku učiti o tome kako učiniti javnu kulturnu infrastrukturu demokratičnijom, te kako se zalagati za kulturne politike skrojene prema potrebama zajednice. 

Boravak u Ohridu odvijat će se od 19. do 23. rujna, dok cjelokupni program obuhvaća i online dio koji prethodi susretu u Makedoniji. Više informacija o sadržaju, rasporedu i načinu prijave potražite ovdje.

Rok za prijavu je 11. srpanj.

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 13.06.2022