Ljetna škola umjetnosti i aktivizma | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Ljetna škola umjetnosti i aktivizma

Program je namijenjen umjetnicima/ama i aktivistima/kinjama iz Istre zainteresiranima za aktivno promišljanje i stvaranje novih angažiranih umjetničkih projekata.

ROK: 26.05.2020

Labin Art Express u suradnji s Istarskom kulturnom agencijom i udrugom Domino organizira petodnevnu "Ljetnu školu umjetnosti i aktivizma" koja će se održati od 24. do 28. srpnja 2020. godine.

Javnim pozivom pozivaju se zainteresirani umjetnici/e i aktivisti/kinje, posebno oni zainteresiranim za aktivno promišljanje i stvaranje novih angažiranih umjetničkih projekata, uključivanje šire zajednice u svoj rad, poticanje odgovornijeg i kritičkog promišljanja, da se prijave za sudjelovanje u ovom programu.

Program je namijenjen umjetnicima/ama i aktivistima/kinjama iz Istre koji/e će tijekom boravka u Labinu raditi na metodama kontekstualiziranja angažiranog umjetničkog performansa, povezivanja aktivizma i arta, mobiliziranja šire zajednice, stvaranja zajedničkih platformi i produciranja novih inicijativa.

Voditelji/ce programa su Zvonimir Dobrović, Bruno Isaković, Nataša Rajković i Silvija Stipanov, uz gostujuće predavače/ice iz Istre.

Prijave se šalju isključivo na e-mail adresu s naznakom “LJETNA ŠKOLA AKTIVIZMA”, najkasnije do 26. lipnja 2020., do 23:59. Prijave moraju sadržavati pismo motivacije i biografiju.

Program je organiziran u okviru projekta Društveno-kulturni centar "Lamparna" koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. 

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 13.05.2020