Ljeto kod Tesle | kulturpunkt

Natječaji Radionice

<

Ljeto kod Tesle

Pozivaju se djeca i mladi na radionicu pod nazivom Građevinarstvo, robotika i računarstvo su i ženska posla - Otkrivanje skrivenih predmeta georadarom.

ROK: 22.08.2021
  • A
  • +
  • -

Program Ljeto kod Tesle, u suradnji s Građevinskim fakultetom u Zagrebu, poziva na radionicu za djecu i mlade (12 - 15 godina) pod nazivom Građevinarstvo, robotika i računarstvo su i ženska posla - Otkrivanje skrivenih predmeta georadarom, koja otkriva što je to geofizika, zašto se koristi georadar i kako dobiti sliku o tome što se sve događa u podzemlju. Sve su to sadržaji kojima se bave inženjeri i bez kojih radovi na lociranju podzemnih instalacija, arheološkim istraživanjima, geologiji i geotehničkom inženjerstvu, agronomiji ili kriminalistici ne mogu započeti.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a broj sudionika je ograničen. Obavezna je prethodna prijava za sudjelovanje na jednom od priloženih linkova za prijave, do popunjenja mjesta.

Radionica: ‘’Građevinarstvo, robotika i računarstvo su i ženska posla’’ - Otkrivanje skrivenih predmeta georadarom, br. 1
Građevinski fakultet, Sveučilište u Zagrebu
Vrijeme održavanja: ponedjeljak, 23. kolovoza 2021., 10:00 – 11:00h
Broj polaznika: 8
Ciljna publika: uzrast 6.,7. i 8. razred (12-15 godina)
Prijave ovdje.

Radionica: ‘’Građevinarstvo, robotika i računarstvo su i ženska posla’’ - Otkrivanje skrivenih predmeta georadarom, br. 2
Građevinski fakultet, Sveučilište u Zagrebu
Vrijeme održavanja: ponedjeljak, 23. kolovoza 2021., 11:00 – 12:00h
Broj polaznika: 8 Ciljna publika: uzrast 6.,7. i 8. razred (12-15 godina)
Prijave ovdje.

Voditeljice su Suzana Ereiz, diplomirana inženjerka građevine i asistentica na Zavodu za tehničku mehaniku Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, i Ksenija Tešić, diplomirana inženjerka građevine i studentica doktorskog studija Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, s fokusom na istraživanje i rad na ocjeni korozije armature u armiranobetonskim konstrukcijama pomoću georadara.

Više o radionici potražite na linku

Objavio/la martina.kontosic [at] kulturpunkt.hr 19.08.2021