Mala Scena i Urbani Park 2022. | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Mala Scena i Urbani Park 2022.

Otvoren je javni poziv za iskazivanje interesa za korištenje prostora Male Scene i Urbanog Parka u 2022. godini.

ROK: 01.10.2021
  • A
  • +
  • -

KAoperativa poziva udruge u kulturi, udruge mladih i za mlade, neformalne inicijative u kulturi i sve ostale zainteresirane udruge, umjetnike, performere, grupe i pojedince da ispune obrazac za iskaz interesa za korištenjem prostora Male scene i Urbanog parka Hrvatskog doma za razdoblje od 1. veljače do 31. prosinca 2022. godine. Poziv služi za planiranje i organiziranje aktivnosti i programa na Maloj sceni i u Urbanom parku HD tijekom iduće godine.

Na ovaj način KAoperativa želi osigurati prostor za rad i razvoj nezavisne kulturne i društvene scene i kulture mladih i za mlade u Karlovcu, kao i pružanje podrške provođenju koncertnih, audio vizualnih, glazbeno scenskih, izložbenih, plesnih, edukacijskih, performing, produkcijskih, novomedijskih društvenih djelatnosti. Poziv je usmjeren prvenstveno organizatorima koji imaju razrađen projekt, projektnu ideju ili već planiraju provedbu kulturnih i društvenih programa u polju suvremene umjetnosti, novih medija, performansa, glazbe i sl.

Ovaj poziv ne odnosi se na rezerviranje termina tijekom 2022. godine, već je otvoren kako bi se pravovremeno planirale koprodukcijske i samostalne aktivnosti u prostoru Male scene i Urbanog parka HD. Savez udruga KAoperativa, kao upravitelj prostora Male Scene HD i Urbanog Parka HD, će provesti selekciju programa za projektne prijave radi osiguravanja ili sufinanciranja troškova provedbe i honoriranja autora odnosno prijavitelja sadržaja sukladno prijavljenim produkcijskim troškovima.

Prijaviti se možete putem online obrasca, a rok je 1. listopada.

Objavio/la matko [at] kulturpunkt.hr 03.09.2021