Mediji na drugačiji način | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

Mediji na drugačiji način

U.S.K.N. Komuna i Odjel komunikologije HS-a raspisuju natječaj za najbolji studentski esej, za najbolju fotografiju, najbolji video uradak te  najbolji likovni uradak.

12.04.2011 - 25.04.2011
  • A
  • +
  • -

Udruga studenata komunikologije i novinarstva te odjel komunikologije Hrvatskih studija, treću godinu za redom, organiziraju simpozij Mediji na drukčiji način. Tema ovogodišnjeg simpozija su online/offline mediji, a održat će se 4. svibnja na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj.

U sklopu ovog programa, raspisan je i natječaj za najbolji studentski esej, fotografiju te video i likovne radove. Na natječaj se mogu prijaviti zainteresirani studenti svih sedam hrvatskih sveučilišta.

Ovogodišnje teme natječaja za najbolji studentski esej su:

1) Ima li u našim domovima mjesta za radio?

2) TV – moć čarobne kutije

3) Postoji li život offline?

4) Srušimo internet, živio tisak!

Eseji trebaju biti veličine od 5400 do 7200 znakova.

Svoje originalne radove (s  imenom i prezimenom, e-mail adresom i telefonskim brojem) pošaljite elektroničkom poštom na natjecaj.nadrukciji.nacin@gmail.com najkasnije do 25. travnja 2011. godine.

 

Tema natječaja za najbolju fotografiju je Virtualni svijet, a natječaja za najbolji video rad Komunikacija u svim svojim oblicima i dimenzijama, u trajanju od dvije do pet minuta.

Teme za likovni rad čine niz pitanja: kakve veze umjetnost ima s komunikacijom ili medijima? Kako likovna umjetnost vidi medije, što misli kakva komunikcija jest ili kakva bi trebala biti? Vole li se kist i miš?

Radove treba slati putem maila do 25. travnja.

Objavio/la antonija [at] kulturpunkt.hr 12.04.2011