Međunarodna akademija suvremene glazbe | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Međunarodna akademija suvremene glazbe

Impuls – 7. međunarodna akademija za ansamble i skladatelje suvremene glazbe održava se u Grazu od 5. do 16. veljače 2011. godine.

17.12.2010 - 05.02.2011
  • A
  • +
  • -
Međunarodna akademija za ansamble i skladatelje suvremene glazbe razvila se u jednu od vodećih međunarodnih institucija na svom području. Instrumentalne klase i rad u ansamblu, kompozicijske klase i posebni programi kao što su Ansambl susreće Skladatelja, čitaće probe s Klangforum Wien, otvorena skladateljska platforma, radionice za improvizaciju i elektroniku…

Svake druge godine impuls Akademija osigurava mladim glazbenicima iz Austrije i drugih zemalja, intenzivni trening i holistički pristup suvremenoj glazbi, i na praktičnoj i na teoretskoj razini. Tijekom 14 dana impuls stvara važnu platformu za zajednički rad, obostrano učenje i međunarodnu razmjenu.

Međunarodni tim, kojeg čine poznati glazbenici i skladatelji u ulozi predavača, garantira najvišu kvalitetu te stvara temelj za izvrsno obrazovanje, visoku motivaciju i međunarodno umrežavanje mladih glazbenika i skladatelja, koji postaju kompetentni i autentični glasnici glazbe kao jezika bez granica.

Prijave su otvorene do 5. veljače 2011.

Više potražite na www.impuls.cc.

 

Objavio/la vatroslav [at] kulturpunkt.hr 17.12.2010