Međunarodna platforma razmjene znanja | kulturpunkt

Najave Konferencija

<

Međunarodna platforma razmjene znanja

Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, studenti povijesti umjetnosti iz osam zemalja u tri će dana podijeliti svoja znanja i iskustva.

04.11.2015 - 06.11.2015 , Zagreb - Filozofski fakultet
  • A
  • +
  • -

U Konferencijskoj dvorani knjižnice zagrebačkog Filozofskog fakulteta, u organizaciji Kluba studenata povijesti umjetnosti, od 4. do 6. studenog održava se četvrti Međunarodni kongres studenata povijesti umjetnosti

Posljednjih je godina kongres izrastao u vrijednu međunarodnu platformu razmjene znanja, novih pristupa i iskustava na polju povijesti umjetnosti i srodnih disciplina, a ove će se godine moći poslušati četrdeset i jedno izlaganje inozemnih i domaćih izlagača na engleskom jeziku. Metodološki raznolika izlaganja bave se temama iz cjelokupne nacionalne i svjetske umjetnosti te oprimjeruju interdisciplinarni pristup istraživanjima što ovaj kongres čini zanimljivim i korisnim ne samo studentima povijesti umjetnosti, već i široj javnosti.

U srijedu, 4. studenog, u Vinyl baru održat će se tulum otvorenja, a detaljan program kongresa možete pronaći na službenoj i Facebook stranici ili skinuti ovdje.

Objavio/la zeljana [at] kulturpunkt.hr 02.11.2015