MEGA Plus 2011 | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

MEGA Plus 2011

Obrazovanje koje nudi MEGA Plus priprema polaznike za dostizanje složenih standarda koje zahtijevaju europske audiovizualne tvrtke.

28.12.2010 - 28.02.2011
  • A
  • +
  • -

MEGA Plus je 9-mjesečni poslijediplomski studij menadžmenta u audiovizualnome sektoru koji nudi obrazovanje mladim profesionalcima koji žele proširiti svoje znanje o svim pitanjima vezanima uz poslovno upravljanje u audiovizualnim tvrtkama. Program će se održavati os lipnja 2011. do ožujka 2012. godine u Rondi i Malagi u Španjolskoj.

Studij je osmišljen tako da studenti steknu znanje i poslovne vještine koji će im omogućiti obavljanje rukovodećih poslova u industriji. Građenje europske poslovne mreže ključan je element studija kao i 6-mjesečno stažiranje te pristup ključnim koprodukcijskim sajmovima kao što su Berlinale Talent Campus, Cinemart Rotterdamskoga filmskog festivala i koprodukcijski sastanci u Solunu. Tako će studenti dobiti sve instrumente koji su im potrebni za brz uspon na međunarodnome tržištu.

Bit će odabrano najviše 25 polaznika s filmskim ili televizijskim projektom. Kandidati bi trebali biti osobe koje su nedavno diplomirale te žele učiti o audiovizualnoj industriji i o svim područjima audiovizualne produkcije ili mladi profesionalci s jednogodišnjim ili dvogodišnjim iskustvom u području audiovizualne djelatnosti. U programu mogu sudjelovati i osobe koje nemaju iskustva u audiovizualnome sektoru te žele proširiti svoje profesionalne mogućnosti.

Kotizacija iznosi 7.000 € i plaća se prije početka programa. Postoji mogućnost dobivanja stipendija.

Više informacija potražite ovdje. Rok za prijavu je 28. veljače.

Izvor: MEDIA desk Hrvatske

Objavio/la nikolina [at] kulturpunkt.hr 28.12.2010