Mikrofon bez granica | kulturpunkt

Najave Događanje

<

Mikrofon bez granica

Infoshop knjižnica Pippilotta poziva sve, sramežljive i hrabre, glasne i tihe, iskusne i neiskusne, poznate i nepoznate da im se pridruže u uzimanju mikrofona za svoje vlastite riječi.

07.12.2016 , Zagreb - Attack

FOTO: Ed Schipul

U srijedu, 7. prosinca, održava se večer autorskog čitanja Mikrofon bez granica u Klubu Attack. Ulaz je od 20 sati, uz donacije, a tema je Kako je Grinč ukrao mikrofon?.

"Zašto: Zato jer je to Mikrofon bez granica prije Božićnih blagdana i odlučili smo imati temtski događaj i najavu. Grinč je povezan s Božićnim blagdanima kao negativac koji ugrožava Božić. Grinč smo svi mi koji smo se okupili oko mikrofona. Mi krademo riječ (mikrofon kao simbol glasa/riječi) u ovoj konzumerističkoj tragikomediji koja posvuda govori i blebeće", stoji u najavi događanja.

Večer autorskog čitanja Mikrofon za sve organizira Proezlotta kolektiv kojem se možete pridružiti svake subote od 17 sati na intimno-ugodnom događanju pod nazivom Literarni kružok Proezlotta

Mikrofon bez granica tradicionalno se odvija u prostoru Infoshop knjižnice Pippilotta, no ovaj put, prvi put, glasovi će se širiti prostorom kluba Attack.

Više potražite na službenoj i Facebook stranici.

Objavio/la zeljana [at] kulturpunkt.hr 06.12.2016