MIMO: Bamwise i Surka | kulturpunkt

Najave Koncert

<

MIMO: Bamwise i Surka

Sedmi koncert projekta MIMO u petak, 24. svibnja, predstavlja sedmeročlani sastav Bamwise i multiinstrumentalista Surku.

24.05.2013 , Zagreb - MSU, Dvorana Gorgona

Sedmi koncert ciklusa MIMO bit će održan u petak, 24. svibnja, s početkom točno u 20 sati u dvorani Gorgona. Nastupaju Bamwise, bend koji čini šestero glazbenika i jedan video umjenik inspirirani dub i reggae zvukom kojeg nadograđuju raznim kombinacijama elemenata uzetih iz moderne elektronske glazbe te Surka ili punim imenom Ante Prgin, multi-instumentalist, bubnjar, pjevač, producent i glazbeni inovator.

Ulaznica iznosi simboličnih 15 kuna kojom podržavate same izvodače sa 75 posto i promociju sljedećeg koncerta sa 25 posto iznosa. Vrata se otvaraju u 19.45, početak koncerta najavljen je točno u 20 sati. Svi koji nisu u mogućnosti doći na koncert, mogu pratiti izravan prijenos na Radio Sljemenu ili video live streamu.

Projekt MIMO predstavlja kvalitetnu, autentičnu i originalnu glazbu, marljivo stvaranu mimo etera, s ciljem upoznavanja šire javnosti s kulturnim bogatstvom i raznolikošću glazbene scene u Hrvatskoj. Hrvatski radio i udruga Vibra proljetnim ciklusom od osam koncerata u Muzeju suvremene umjetnosti, s izravnim prijenosom na radiju Sljeme, otvaraju vrata medijskog prostora za šesnaest domaćih izvođača. Također, koncerti će biti snimani i dostupni u live streamu na stranicama projekta, za što će se pobrinuti učenici Grafičke škole Zagreb. Proljetni ciklus MIMO koncerata u dvorani Gorgona Muzeja suvremene umjetnosti trajat će od 1. ožujka do 7. lipnja, svakog drugog petka s početkom u 20 sati.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 20.05.2013