MIMO: Chui i Sara Renar | kulturpunkt

Najave Koncert

<

MIMO: Chui i Sara Renar

Drugi koncert MIMO ciklusa u Muzej suvremene umjetnosti dovodi trio Chui i kantautoricu Saru Renar, u petak, 15. ožujka.

15.03.2013 - 16.03.2013 , Zagreb - MSU, Dvorana Gorgona

Nakon uspješnog otvaranja MIMO projekta koncertom Nine Romić i Olovnog plesa u punoj dvorani Gorgona, na redu je novo predstavljanje domaće, kvalitetne i autentične glazbe koja prolazi mimo etera.

U Muzeju suvremene umjetnosti, dvorani Gorgona, nastupit će trio Chui i kantautorica Sara Renar, u petak 15. ožujka. Ulaznica iznosi simboličnih 15 kuna kojom podržavate same izvodače sa 75 posto i promociju sljedećeg koncerta sa 25 posto iznosa. Vrata se otvaraju u 19.45, početak koncerta najavljen je točno u 20.10. Svi koji nisu u mogućnosti doći na koncert, mogu pratiti izravan prijenos na Radio Sljemenu ili video live stream-u.

Projekt MIMO predstavlja kvalitetnu, autentičnu i originalnu glazbu, marljivo stvaranu mimo etera, s ciljem upoznavanja šire javnosti s kulturnim bogatstvom i raznolikošću glazbene scene u Hrvatskoj. Hrvatski radio i udruga Vibra proljetnim ciklusom od osam koncerata u Muzeju suvremene umjetnosti, s izravnim prijenosom na radiju Sljeme, otvaraju vrata medijskog prostora za šesnaest domaćih izvođača. Također, koncerti će biti snimani i dostupni u live streamu na stranicama projekta, za što će se pobrinuti učenici Grafičke škole Zagreb. Proljetni ciklus MIMO koncerata u dvorani Gorgona Muzeja suvremene umjetnosti trajat će od 1. ožujka do 7. lipnja, svakog drugog petka s početkom u 20 sati.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 11.03.2013