Mirovni studiji | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Mirovni studiji

Centar za mirovne studije poziva sve zainteresirane da se prijave za 22. generaciju obrazovnog programa otvorenog svima.

ROK: 03.12.2019
  • A
  • +
  • -

Centar za mirovne studije poziva sve zainteresirane da se prijave za 22. generaciju Mirovnih studija, obrazovnog programa otvorenog svima.

Mirovni studiji su program neformalnog obrazovanja Centra za mirovne studije koji educira, motivira, osnažuje i povezuje ljude za rad na društvenoj promjeni. Mirovni studiji bave se razumijevanjem uzroka društvenih nepravdi, razvijanjem pristupa za otpor direktnom i strukturnom nasilju, opresiji i isključivanju te vizioniranjem i isprobavanjem pravednijih praksi i modela organiziranja. Program sudionike i sudionice ohrabruje da postanu aktivni nositelji promjena - kroz rad u kolektivima i zajednicama kojima pripadaju. Tijekom 22 godine rada, s približno 700 polaznika, program stvara istraživački, obrazovni i organizacijski potencijal za rad na društvenoj promjeni.

Program neformalnog obrazovanja se odvija od siječnja do lipnja kroz 130 sati predavanja, radionica i praktičnog rada. Omogućuje rad na osobnim vještinama potrebnim za suradnju, nudi analizu gorućih društvenih problema i upoznaje s praksama za njihovu transformaciju. 

Organiziran je kroz 3 modula i 7 programskih cjelina.

Prijave za Mirovne studije bit će otvorene do 3. prosinca 2019. Ispunite prijavni obrazac, pošaljite ga na mail i nakon toga će se dogovoriti upoznavanje.

Za više informacija pogledajte na web adresi, pročitajte Osnovne pojmove, informirajte se o prošlogodišnjem programu ili nazovite CMS na 01 482 00 94 ili 091 33 00 183

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 07.11.2019