Mirovni studiji 2021. | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Mirovni studiji 2021.

Centar za mirovne studije otvorio je prijave za novu, 23. generaciju polaznika interdisciplinarnog, neformalnog obrazovnog programa namijenjenog aktivnim i nemirnim građanima.

ROK: 12.12.2020
  • A
  • +
  • -

Mirovni studiji su program neformalnog obrazovanja Centra za mirovne studije koji educira, motivira, osnažuje i povezuje ljude za rad na društvenoj promjeni. Ove godine Mirovni studiji upisuju 23. generaciju polaznika, a zbog epidemiološke situacije po prvi put se održavaju online, uz planirana dva susreta uživo.

Mirovni studiji bave se razumijevanjem uzroka društvenih nepravdi, razvijanjem pristupa za otpor direktnom i strukturnom nasilju, opresiji i isključivanju te vizioniranjem i isprobavanjem pravednijih praksi i modela organiziranja. Namijenjen je aktivnim i nemirnim građanima neovisno o tome koje je njihovo iskustvo ili prethodno stečeno znanje. 

Program se odvija od siječnja do lipnja kroz 100 sati predavanja, radionica i praktičnog rada. Planirano opterećenje za polaznike/ce je 6 radnih sati tjedno kroz 6 mjeseci. 

Prijave su otvorene do 12. prosinca 2020., a više o programu saznajte ovdje.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 24.11.2020