Mistika i snovi | kulturpunkt

Najave Party

<

Mistika i snovi

Zagrebački drum&bass kolektiv Dirty Beatz ugostit će DJ-a Furneya za good looking početak drum&bass sezone.

07.10.2016 , Zagreb - Attack
  • A
  • +
  • -

Vrata AKC Medike / Kluba Attack otvorena su za sve ljubitelje atmosferičnog liquid zvuka, kada će ekipa Dirty Beatza pokušati dočarati dašak jedne good looking večeri poput legendarnih iz londonskog kluba Fabric. 

Furneya (Good Looking, Jazzsticks, Liquid V, CIA,../UK) je od njegovih početaka prepoznao jedan od najvećih umjetnika, LTJ Bukem, a uz kojega se i danas redovito pojavljuje za DJ pultom i može se pohvaliti s više od 50 uradaka na poznatom Bukem-ovom labelu Good Looking. Svaki njegov set je toliko mističan i "dreamy" da lako dopire do slušatelja i ako do sada niste, sada će te jednostavno morati biti u moovingu na dancefloor-u. Jazzy, atmospheric, soulful drum'n'bass zvuk prožet je kroz sve njegove dosadašnje uratke (ima ih više od 150) od najranijih Drum Tools, Pipez, te kasniji Distance koji možda najbolje opisuje njegov talent, a sva izdanja potpisuju velike izdavačke kuće. 

No možda najinteresantnije je da će ovu večer upotpunit i sa svojim najnovijim uradcima a mnogi će se pojavit i na njegovom albumu koji priprema posljednjih godina u studiju, a zagrebačka publika bit će među prvima koja će moći uživati u vrhunskoj izvedbi koja je garancija GOOD LOOKING večeri. Za potpuni drum&bass užitak u Klubu Attack, na stage se penje i After Neven predstavnik zagrebačke Liquosphere večeri kao i Dirty Beatz domaćini Brat Leeks & Matz

Ova velika glazbena poslastica održat će se 7. listopada s početkom u 23 sata, a ulaznica za cjelovečernje događanje iznosi 30 kuna do ponoći, odnosno 40 kuna nakon ponoći. 

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 23.09.2016