Mjesta zajednice | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Mjesta zajednice

Udruge koje dugi niz godina djeluju u Lazaretima otvaraju javni poziv za predlaganje aktivnosti i programa u Lazaretima koji će se realizirati tijekom 2020. godine.

ROK: 05.08.2019

Udruge koje dugi niz godina djeluju u Lazaretima (DEŠA, ARL i LERO), a koje su ujedno i partneri u projektu "Mjesto zajednice - razvoj društveno-kulturnog centra u Lazaretima" otvaraju ovom prilikom javni poziv za predlaganje aktivnosti i programa u Lazaretima, a koji će se realizirati tijekom 2020. godine u suradnji s navedenim udrugama i u prostorima koje one koriste.

Na sljedećoj poveznici nalazi se formular s uputama i podacima o Pozivu i načinu prijave.

Poziv je nastao na temelju ankete i istraživanja provedenih 2018., a u kojima je sudjelovalo preko 400 Dubrovčana među kojima je veliki dio sudionika izrazio potrebu za ovakvom vrstom poziva za predlaganje aktivnosti.

Pred vama se nalazi pilot poziv "Mjesta zajednice" koji će se nastojati razviti u kontinuirani godišnji poziv za predlaganje aktivnosti i programa u Lazaretima.

Za sve one koji nisu vični ispunjavanju Google obrasca online ili nemaju mogućnost online ispunjavanja obrasca organizatori su dostupni svake srijede od 11 do 13 sati i od 16 do 18 sati u prostorima ARL kako bi vam uspješno pomogli.  

Prijedloge će birati po jedan predstavnik svake od udruga u Lazaretima (ARL, Deša, Lero) i dvoje predstavnika predlagatelja izabranih po principu nasumičnog odabira (više u uputama za prijave). Osim formalnih uvjeta za odabir navedenima u uputama za predlagatelje pri odabiru aktivnosti i programa vodit će se sljedećim kriterijima:

a) prijedlog pridonosi raznolikosti programa i aktivnosti u Lazaretima i stvara dodanu vrijednost

b) doprinosi razvoju kvalitete života šire lokalne zajednice

c) doprinosi razvoju i ideji kulturne demokracije i participativnosti 

 

Poziv je otvoren do 5. kolovoza 2019. Objava rezultata poziva bit će 12. kolovoza 2019.

Za sva pitanja i komentare javite se na mail adresu ARL-a i Deše

Informacije o Pozivu "Uključi se u Mjesto zajednice"  i obrazac za slanje prijedloga dostupni su na stranicama ARL-a, Deše, Teatra Lero.  

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 22.07.2019