Mladi u kulturi online | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Mladi u kulturi online

Platforma Doma mladih poziva mlade da se prijave za online radionice hip hop plesa i digitalne skulpture.

ROK: 21.09.2021
  • A
  • +
  • -

Ovoga rujna u sklopu projekta Dan po dan – mladi u kulturi online održat će se novi ciklus edukativno – rekreativnih online radionica za mlade do 25 godina. Teme radionica bit će vezane uz ples i nove tehnologije, a nastavljaju se na prethodne cikluse radionica održane u sklopu projekta.

Street house i hip hop plesne tehnike mladi će imati priliku naučiti na DANCEaj dan radionicama uz vodstvo profesionalnih plesača Vedrane Grčić i Duje Dorotića. Plesne radionice počinju 12. rujna u 18 sati, a provodit će se kontinuirano svake nedjelje do kraja studenog u trajanju od 2 sata. Sudjelovati na radionicama mogu svi bez obzira na prethodno plesno iskustvo. 

Osim plesnih radionica u rujnu će se održati i DIGI dan radionice 3D printanja na kojima će akademski kipar i računalni grafičar Milivoj Popović upoznati sudionike s procesom pripreme digitalnih skulptura za 3D printanje. DIGI radionice 3D printanja nastavljaju se na prethodni ciklus DIGI radionica na kojima su sudionici učili kako izraditi digitalnu skulpturu u ZBrush računalnom programu. Stoga je za sudjelovanje na radionicama 3D printanja potrebno osnovno poznavanje rada u ZBrush računalnom programu. Prva radionica 3D printanja počinje 21. rujna u 10 sati. Ovaj DIGI dan ciklus obuhvaća 4 radionice u trajanju od 3 sata. Broj sudionika na radionicama 3D printanja je ograničen.

Prijave za oboje radionice zaprimaju se putem online obrasca .

Objavio/la matko [at] kulturpunkt.hr 10.09.2021