Mnemonic Mirrors | kulturpunkt

Najave Izložba

<

Mnemonic Mirrors

Galerija SC poziva na otvorenje multimedijalne izložbe ArtNetLab: Mnemonic Mirrors.

22.05.2012 - 02.06.2012 , Zagreb - Galerija Studentskog centra
  • A
  • +
  • -

ArtNetLab je rezultat zajedničkih napora Akademije za likovnu umjetnost i dizajn i Fakulteta za računalne i informacijske znanosti pri Sveučilištu u Ljubljani. Projekt je započeo 2000. inicijativom profesora Sreče Dragana i Franca Solina. Cilj projekta je bio okupiti snage studenata umjetničke akademije koji bi projektu pridonijeli umjetničkim idejama i spojiti ih sa studentima računalnih znanosti koji bi pridonijeli tehničkom aspektu implementacije ideja.

ArtNetLab je društvo za spajanje umjetnosti i znanosti osnovano 2004. godine kako bi financijski i organizacijom izložbi ili festivala podupirao produkciju umjetnosti novih medija najmlađe generacije slovenskih multimedijskih umjetnika. Trenutno se produkcija ArtNetLab-a fokusira na izmjenu poimanja vizualnog umjetničkog izraza kroz kolaborativni dijalog i višeglasni arhiv.

Izlažu: Narvika Bovcon, Jure Fingušt Prebil, Eva Lucija Kozak, Gorazd Krnc, Dominik Mahnič, Vanja Mervič, Evelin Stermitz, Aleš Vaupotič i Tilen Žbona. Kustosi su: Narvika Bovcon, Aleš Vaupotič i Dominik Mahnič.

Otvorenje izložbe je u utorak, 22. svibnja u 20 sati i možete je pogledati do 2. lipnja radnim danom od 12 do 20 sati, te subotom od 10 do 13 sati.

 
Objavio/la nikolina [at] kulturpunkt.hr 18.05.2012