Močvarna eksplozija basa | kulturpunkt

Najave Party

<

Močvarna eksplozija basa

Kolektiv Trip ti Zion najavljuje još jedan vrući petak uz novu dozu Bass explosiona na plesnom podiju!

14.01.2011 , Zagreb - Močvara
  • A
  • +
  • -
Eksplozija je zakazana 14. siječnja u klubu Močvara, a ugostit će DJ Rottena iz Rijeke te DJ Dannya Bwoya iz Motovuna.

DJ Rotten glazbom se počeo baviti 1996. godine kao vokal riječkog punk-rock benda Crvene parole. Nakon brojnih koncerata i demo snimke bend se 1999. raspada, a Rotten se okreće elektronskoj glazbi. Godine 2000. počinje se zanimati za DJ-ing, nabavlja svoj prvi par gramofona i zauvijek ostaje vjeran vinilu. Glazbeni je izričaj u početku bio okupiran svime što ima predznak tech i na račun toga svirao je po cijeloj Hrvatskoj, a unazad nekoliko godine okreće se jungle i drum'n'bass ritmovima. Prije dvije godine svojim veselim jungle setom pobjeđuje na selekciji najboljih hrvatskih DJ-a, zvanoj Svježa krv u organizaciji Bass Invadersa iz Zagreba. 

Danny Bwoy, pravim imenom Danijel Handjal, prve dodire s glazbom ostvaruje još u osnovnoj školi ali prava strana glazbe mu se okrenula u trenutku kad u suradnji s grupom PcP radi stvar pod nazivom Come With Us u jungle verziji koja uz podršku zagrebačkog Kingston sound-a postaje veliki hit. Nakon toga kreće upoznavanje sa širim dijelom glazbene underground scene. Danas kao DJ vrti jump up trake od jungle-a do DnB-a.

Za potpun glazbeni doživljaj uz goste zadužena je Trip to Zion ekipa DJ-a i VJ-a. Cijena ulaznice je 20 kn prije i 30 kn nakon ponoći.

Objavio/la nikolina [at] kulturpunkt.hr 06.01.2011