Modularni sintisajzer u Pure Data programu | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Modularni sintisajzer u Pure Data programu

Polaznici radionice će kroz izgradnju svojih modula upotpuniti poznavanje Pure Data programskog jezika i steći osnovna znanja za dizajn vlastitih instrumenata i efekt-procesora.

ROK: 08.03.2021
  • A
  • +
  • -

Udruga Radiona poziva na prijave za radionicu Modularni sintesajzer kroz Pure Data program. Pd je besplatan software i svako može sudjelovati u njegovom razvoju i nadogradnji. Danas se Pd u sve većem broju slučajeva koristi za razvoj zvuka u videoigrama i sličnim projektima, a njegova je primjena najmasovnija u sound artu zbog otvorenog koda i velike zajednice koju okuplja. Voditelj radionice je Hrvoje Radnić

Radionica će se održati u srijedu i četvrtak, 10. i 11. ožujka 2021. od 17:00 do 20:00 na Zoom platformi. Ova edukacija predstavlja nastavak programa Pd – Pure Data za početnike s kraja 2020. Polaznici radionice će kroz izgradnju svojih modula upotpuniti poznavanje Pure Data programskog jezika i steći osnovna znanja za dizajn vlastitih instrumenata i efekt-procesora.

Hrvoje Radnić samouki je glazbenik i ton majstor. Član je glazbene skupine Šumovi protiv valova. Kontinuira istražuje uređaje i nerijetko izrađuje sam svoje glazbene instrumente, semplere i različite zvučne kutije. 

Prijaviti se možete putem maila do ponedjeljka, 8. ožujka točno u ponoć. U prijavi je potrebno napisati nekoliko rečenica o sebi te o motivaciji za prijavu. Radionica je besplatna.

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 23.02.2021