Moj nulti rođendan | kulturpunkt

Najave Predstava

<

Moj nulti rođendan

Nakon prve produkcije u prosincu, studenti okupljeni u Studentskom ateljeu Dubrava nastavljaju s radom. 

02.02.2013 - 03.02.2013 , Zagreb - kazalište Dubrava
  • A
  • +
  • -

Ovaj puta na redu je premijera predstave Moj nulti rođendan po tekstu Ivana Penovića, koji je praizveden na festivalu novih dramskih tekstova DeSADU u studenom prošle godine. Predstavu režira Lea Anastazija Fleger studentica kazališne režije i radiofonije na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti.

Studenti Akademije dramske umjetnosti još će jednom pokazati svoj rad publici. Podršku u ovom projektu pružile su im pružaju scenografkinje Željka Glagolić i Iva Habus s Likovne akademije, kao i Marino Frankola, koji je nedavno završio ADU te kostimografkinja Slavica Motušić, koja s autorskim timom na projektu radi već nekoliko mjeseci.

Studentski atelje Dubrava projekt je Narodnoga sveučilišta Dubrava, a zamišljen je kao kreativni laboratorij, platforma za razvoj kazališnih ideja i afirmaciju mladih umjetnika ovih prostora. Program se razvija u koprodukciji s Akademijom dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, a cilj projekta je postati mjestom koje će generirati nove ljude, donoseći tako nove struje i kreativne ideje.

Predstavu Moj nulti rođendan možete pogledati 2. veljače u 20 sati u Kazalištu Dubrava.

Objavio/la petra [at] kulturpunkt.hr 30.01.2013