MOP: Digitalni svijet u fokusu | kulturpunkt

Najave Festival

<

MOP: Digitalni svijet u fokusu

U Varaždinu se odvija četvrti po redu festival multimedije.

21.05.2015 - 23.05.2015 , Varaždin - Palača Herzer
  • A
  • +
  • -

MOP - festival multimedije namijenjen je mladim kreativcima, studentima, glazbenicima, dizajnerima, dizajnerima interakcija, video i audio umjetnicima, fotografima, animatorima i svima koji se multimedijom bave na direktan ili indirektan način. Radionice i predavanja fokusirana su na specifične djelatnosti digitalnog stvaralaštva kao i na poticanje i razvoj multimedijalne kulture među mladima te povezivanje multimedijalne zajednice, razmjenu znanja i iskustava. Četvrtu godinu za redom organizatori su pripremili niz predavanja, izložbi, radionica i zabavni dio programa pod sloganom ovogodišnjeg izdanja Digital world in focus.

Festival se održava u Varaždinu od 21. do 23. svibnja. Program počinje u četvrtak u 13 sati u palači Herzer, dok će službeno otvorenje biti istog dana u 19.30 sati, također u palači Herzer. Tijekom tri festivalska dana, od četvrtka do subote, održat će se više od deset radionica i predavanja vodećih programera, dizajnera i kreatora digitalnih sadržaja iz regije. 

Sav program je besplatan te je otvoren za javnost. Detaljan raspored predavanja, izložbi i radionica potražite na službenim stranicama festivala.  

Objavio/la ida [at] kulturpunkt 18.05.2015