Morsko-muzički super-spektakl | kulturpunkt

Najave Festival

<

Morsko-muzički super-spektakl

Devendra Banhart, Žen, Lightning Bolt, Baden-Baden, Saul Williams i Mark Lanegan tek je dio muzičkih imena koja se predstavljaju na ovogodišnje, trećem SuperUho Festivalu.

01.08.2016 - 03.08.2016 , Primošten - Kraj hotela Marina Lučica
  • A
  • +
  • -

Treće izdanje SuperUho Festivala održat će se od 1. do 3. kolovoza 2016. godine u Primoštenu, na lokaciji kraj Hotela Marina Lučica.

Uz Devendru Banharta, Shobaleader One, Mudhoney, Peter Hook and The Light, Marka Lanegana, Lightning Bolt i Žen, na festivalu nastupa i velikan eksperimentalnog hip-hopa Saul Williams, a domaća imena predvode jedni od najpopularnijih i najdugovječnijih izvođača Pips, Chips & Videoclips, tu su još mladi graveyard pop dvojac Side Project, energična garage gothic post-punk petorka Baden-Baden, kultni Franz Kafka Ensemble te novi šibenski rock'n'roll trojac Magul. Regionalna imena zaključuju Damir Avdić, poznati bosanskohercegovački pjesnik kontroverzne poezije i It's Everyone Else, slovenski dvojac čiji je izričaj suluda kombinacija industriala, harcorea, noisea, elektronike i popa.

I ove godine za sve posjetitelje festivala koji su kupili festivalsku ulaznicu odobren je popust na cijenu ulaznice Nacionalni park Krka, za lokalitete Roški slap, Burnum, Manastir “Krka” (posjet kopnenim putem) i Puljane, cijena ulaznice iznosi 30 kuna po osobi uz predočenje festivalske narukvice za Roški slap i 20 kuna za ostale navedene lokalitete, a posjetiteljima Motovun Film Festivala osiguran je besplatan prijevoz s jednog festivala na drugi. 

Festivalski kamp se otvara 31. srpnja u 12 sati, a zatvara 4. kolovoza u 12 sati i nalazi se neposredno uz lokaciju festivala. 

Sve ostale informacije potražite ovdje

Objavio/la vatroslav [at] kulturpunkt.hr 25.07.2016