Nakladnici pozor! | kulturpunkt

Vijesti Arhitektura i urbanizam

<

Nakladnici pozor!

Ministarstvo kulture i Knjižnice grada Zagreba organiziraju info dan o programu potpore književnih prijevoda za nakladnike.

Odjel za kulturnu kontaktnu točku Ministarstva kulture, u suradnji s Knjižnicama grada Zagreba, održat će 12. siječnja informativni dan o programu EU Kultura 2007. – 2013. na temu programske aktivnosti potpore književnim prijevodima. 

Uz kratki opći pregled programa, naglasak će biti stavljen na kategoriju književnih prijevoda te ispunjavanje prijavnice za natječajnu kategoriju. Radionica na temu natječaja za književne prijevode održat će se u suradnji sa stručnjakinjom iz briselske Izvršne agencije za obrazovanje, kulturu i audiovizualnu djelatnost France Dantin.

Radionica će biti održana u Multimedijalnoj dvorani Knjižnice grada Zagreba na Starčevićevom trgu, s početkom u 10 sati. Obzirom na ograničeni broj mjesta, organizatori mole sve zainteresirane da svoje sudjelovanje prijave najkasnije do podne 11. siječnja. Prijaviti se možete ovdje, a raspored programa možete pogledati na ovom linku

Izvor: Ministarstvo kulture 
Objavio/la petra [at] kulturpunkt.hr 10.01.2012