Natječaj za izlaganje u Galeriji Oblok | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Natječaj za izlaganje u Galeriji Oblok

Program je usmjeren prema mladim autorima, kao i već potvrđenim autorima, s ciljem promoviranja različitih aspekata umjetnosti, s mogućnošću izvođenja radionica u samom prostoru Galerije.

ROK: 20.06.2019

Program Galerije Oblok usmjeren je prema mladim autorima, kao i već potvrđenim autorima, s ciljem promoviranja različitih aspekata umjetnosti, s mogućnošću izvođenja radionica u samom prostoru Galerije. 

Rok za predaju prijava je 20. lipnja 2019. godine. Odabrani prijedlozi bit će objavljeni na web stranici do 15. srpnja 2019., te uvršteni u program Galerije Oblok za 2020. godinu koji se predlaže za sufinanciranje Ministarstvu kulture RH i Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba.

Prijave će razmatrati Umjetnički savjet Galerije Oblok u sastavu: Anamarija Buturajac, Ivan Babić, Roberta Topolovec Pulko, Biserka Gašparac, Lorena Banić, Dunja Lovrenčić Gašljević. 

Ispunjena prijavnica i dodatni materijali mogu se slati poštom, e-mailom ili osobno donijeti u Galeriju Oblok (Knjižnica Sesvete).

Prijedlozi se podnose putem prijavnice.

Ostale informacije potražite ovdje.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 27.05.2019