Natječaj za predavačku poziciju | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

Natječaj za predavačku poziciju

Roterdamski Institut Piet Zwart traži predavača/icu kolegija Teorija i praksa na studiju Obrazovanja u umjetnosti.

ROK: 24.06.2019

MA program Instituta Piet Zwart pri Akademiji Willem de Kooning u Rotterdamu raspisuje natječaj za predavače/ice kolegija Teorija i praksa, s mogućnošću daljnjeg rada i sudjelovanja u studijskom programu Instituta.

Institut traži kandidata/kinju s iskustvom i poznavanjem empirijskog umjetničkog istraživanja utemeljenog u praksi. Za poziciju je ključna sposobnost povezivanja istraživačkih i teorijskih s praktičnim metodama, predavačko iskustvo na MA razini u području umjetnosti ili dizajna, dobro poznavanje engleskog jezika i završen studij iz relevantnog područja.

Opis posla uključuje upoznavanje studenata/ica s koncepcijom istraživanja na granici pedagoškog/edukativnog i refleksivnog/teorijskog, kao i razlikama i specifičnostima pojedinih područja. Nadalje, predavač/ica će sa studentima/cama kritički čitati teorijske tekstove i pomagati im u razvoju vještina akademskog pisma.

Prijava treba sadržavati životopis, motivacijsko pismo (s opisom pedagoške pozicije) i portfolio profesionalne prakse i metoda podučavanja. Svi dokumenti trebaju biti na engleskom jeziku i u PDF formatu.

Program MA edukacije namijenjen je predavačima/cama u polju umjetničkog i vizualnog obrazovanja, muzejskim edukatorima/cama kao i umjetnicima/ama i dizajnerima/cama s interesom za različite pedagoške metode te radnicima/ama u nezavisnoj kulturi. Više informacija o programu možete pronaći na službenoj stranici. 

Prijave se šalju na mail adrese koordinatorice  i voditeljice obrazovnog programa.

Rok za prijave je 24. lipanj.

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 17.06.2019