Ne-dogođene mogućnosti | kulturpunkt

Najave Plesna predstava

<

Ne-dogođene mogućnosti

Od Shakespearea do Virginie Woolf - nova plesna izvedba umjetničke organizacije Kik Melone ispituje teksture suradnje i spirale inspiracija.

17.05.2016 - 18.05.2016 , Zagreb - Polukružna dvorana kazališta &TD

FOTO: Damir Žižić

  • A
  • +
  • -

Izvedba plesne predstave Ms Fox Invited Ms Cat For Tea and a Chit-Chat One Late Late Afternoon Last Summer umjetničke organizacije Kik Melone održat će se u srijedu, 18. svibnja, u Polukružnoj dvorani &TD-a s početkom u 20 sati.

Kik Melone u novom radu meandrira talk-show formatom, koncertom, tekstom i plesom, ispitujući teksture suradnje, mehanizme ulančavanja i prijenosa znanja, spirale inspiracija. Građa predstave izrasla je iz konturiranja fiktivnih plesačkih auto-biografija, sastavljenih od onoga što je umalo moglo biti (izvedeno, otplesano) i na koji način se te ne-dogođene mogućnosti preklapaju stvarajući izvedbu.

Kik Melone je umjetnička organizacija koju su 2008. osnovali Silvia Marchig (plesačica, koreografkinja i plesna pedagoginja) i Igor Hofbauer (ilustrator, vizualni umjetnik). Organizacija se bavi kreacijom i produkcijom plesnih predstava, stvaranjem i izlaganjem likovnih djela, istraživanjem hibridnih područja scenske i likovne umjetnosti i izdavanjem publikacija vezanih uz djelatnosti umjetničke organizacije.

Više o izvedbi potražite na službenoj i Facebook stranici.

Objavio/la zeljana [at] kulturpunkt.hr 16.05.2016